Nemzeti konzultáció a nyunyókáról

Föld S. Péter 2020. június 1. 06:45 2020. jún. 1. 06:45

Kedves Honfitársam! Magyarország miniszterelnökeként ismét Önhöz fordulok, mert fontos számomra a véleménye. Mint bizonyára tudja, szeretem azt a látszatot kelteni, mintha érdekelne az Ön véleménye. Ezért arra kérem, mondja el, hogy mit gondol arról, amiről Ön is tudja, hogy úgyis az lesz, amit én akarok. Ezúttal a koronavírusról osztom meg Önnel – kérdések formájában – a gondolataimat a gazdaság újraindításáról, valamint Soros György újabb tervéről.

1. Vannak, akik azt mondják, hogy az a jó, ha minden jó, míg mások, akik inkább Soros György hazugságainak hisznek, azon a véleményen vannak, hogy az a jó, ha semmi sem jó. Ön szerint Soros Györgynek van igaza, vagy a magyar kormánynak, amely jót akar a magyar embereknek?

2. Sokan úgy gondolják, úgy helyes, ha nem leszünk gyarmat, Soros György viszont azt javasolja, hogy ne legyünk szabadok és válasszuk inkább a szolgaságot. Ön támogatja Sorosnak ezt az elképzelését, vagy úgy gondolja, hogy a magyar kormánynak van igaza, amely – élén Orbán Viktorral – azt mondja, hogy a magyar ellenzék Soros kottájából játszik?

3. Soros György elszegényítené a magyar embereket, miközben a magyar kormány gondoskodik arról, hogy egyetlen magyar se legyen egyedül. Ön jobban szeret egyedül lenni, kiszolgáltatva a nemzetközi karvalytőke támadásainak, vagy inkább azt szereti, ha mindene megvan?

4. Brüsszel azért támadja Magyarországot és annak demokratikusan megválasztott, legitim kormányát, mert irigy a sikereinkre. Ön mit gondol: jobb egy sikeres, rohamosan fejlődő országban élni, vagy inkább az olyan helyeket kedveli, ahol Soros György miatt, sokan éheznek, az embereknek nincs munkájuk és céltalanul lődörögnek?

5. A magyar kormány sikeresen szállt szembe a koronavírussal, Soros György és csatlósai ezzel szemben a vírusnak drukkolnak. Ön szerint igazuk van azoknak az ellenzékieknek, akik több koronavírust szeretnének, vagy inkább a magyar kormánnyal ért egyet, élén Orbán Viktorral, aki kizavarta az országból az oroszokat, megállította a határokon a migránsokat, és fürkészeket, valamint portyázókat küldött a szélrózsa minden irányába?

6. Soros György azt akarja, hogy Brüsszelben mondják meg, hogy mit akarnak a magyar emberek. Ezzel szemben, a magyar kormány és személyesen Orbán Viktor megállította Brüsszelt, egyedül a pénzüket engedte át a határon, de azt is csak fenntartásokkal volt hajlandó elfogadni. Ön szerint jó az, ha idegen érdekek képviselői mondják meg a magyaroknak, hogyan éljenek, vagy inkább az a véleménye, hogy Orbán Viktor lehetne egy picivel magasabb?

7. Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint, nem jó, ha a gyerekek a nyunyókájukat is beviszik az óvodába, ezzel szemben Soros György több tanulmányban is azt fejtegette, hogy minden gyerek kezébe fertőzött nyunyókát kell adni. Ön szerint kinek van igaza: Müller Cecíliának, aki még azt is el tudja, magyarázni hogyan kell kezet mosni, vagy Soros Györgynek és a zsoldjában álló idegenszívű ellenzéknek, akik vírusos nyunyókát adnának a magyar gyerekek kezébe?

8. Idehaza és a nemzetközi színtéren is sokan vádolták azzal a magyar kormányt és személy szerint annak vezetőjét, Orbán Viktort, hogy a felhatalmazási törvényt arra akarja felhasználni, hogy diktatúrát vezessen be Magyarországon. Miután kiderült, hogy szó sincs erről, Ön szerint bocsánatot kell-e kérnie Soros Györgynek, amiért annak idején a Fidesz szinte valamennyi mai vezetőjét ösztöndíjjal segítette, vagy inkább azon a véleményen van, hogy amit Soros tett, az olyan súlyos vétség, amire nincs bocsánat?

Kérem, küldje vissza konzultációs levelet, és amennyiben módjában áll, válaszában mellőzze az obszcén szavak, valamint a pajzán ábrák használatát. A helyes megfejtőket kisorsolom.