Orbán tuti, hogy megőrült

Konczik Márton 2017. április 29. 18:15 2017. ápr. 29. 18:15

"Az Európai Unióban Magyarországon a legnagyobb a tagság támogatottsága, és ebben az eredményben benne van a kormány munkája. A magyar kormány ugyanis Európa-párti. Az "Állítsuk meg Brüsszelt" nem Brüsszel-, nem Európa-ellenes kampány" - mondta Orbán Viktor szombaton Brüsszelben.

Na még egyszer, mert biztosan nem jól értjük:

"Az Európai Unióban Magyarországon a legnagyobb a tagság támogatottsága, és ebben az eredményben benne van a kormány munkája. A magyar kormány ugyanis Európa-párti. Az "Állítsuk meg Brüsszelt" nem Brüsszel-, nem Európa-ellenes kampány - mondta Orbán Viktor."

Nem jutunk szóhoz! Régóta rebesgetik, hogy a magyar miniszterelnök súlyos betegségben szenved, de nem hittük volna, hogy a kór ennyire előrehaladott állapotban van...

Igaza lett Dr. Czinege Imrének

Ahogy korábban a Sztárklikk megírta, Dr. Czinege Imre volt MSZP-s országgyűlési képviselő, aki jelenleg a Demokratikus Koalíció politikusa, a párt etikai bizottságának korábbi elnöke, közösségi oldalán kérte Orbán Viktort, hogy forduljon orvoshoz.

Dr. Czinege Imre, a ceglédi Toldy Ferenc Kórház nyugalmazott főorvosa az alábbiakat írta:

"Tudom, hogy mik a betegség tünetei. A miniszterelnök ma reggeli, a mikrofonállványnak adott interjúja alapján kénytelen vagyok azt mondani, hogy forduljon orvoshoz. Ezt az orvosi esküm alapján, az ő és családja érdekében teszem."