Orbán Viktor: Manfred Weber háború- és migrációpárti, ráadásul az adóemelés oldalán áll

HírKlikk 2024. június 21. 09:00 2024. jún. 21. 09:00

Háború- és migrációpárti, gazdaságellenes koalíció jött létre Brüsszelben Manfred Weber vezetésével – jelentette ki a miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, Berlinből nyilatkozva.

Orbán Viktor kiemelte: a baloldali pártok bejelentették, hogy egyezséget kötöttek egymással, a magát jobboldalinak mondó, de a szövetségkötések esetén mindig balra elmozduló Európai Néppárt (EPP) pedig csatlakozott a baloldalhoz.

A létrejött koalíció megállapodott egy olyan programban, ami nem jó Magyarországnak, különbözik a magyar emberek gondolkodásától. Ez egy háborúpárti koalíció, összeálltak azok, akik továbbra is, sőt, gyorsuló ütemben akarják belevinni Európát a háborúba – fogalmazott.

Hozzátette: Németországban a II. világháború óta elképzelhetetlen, súlyos militarizálódás zajlik.

Elmondta azt is, hogy a koalíció második programja migrációpárti, ők a Soros terv végrehajtói. Hozzátette, Soros György már 2015-ben megírta, hogy minden évben be kell hozni egymillió migránst Európába, és ennek finanszírozásához ő szívesen ad kölcsönt az európaiaknak.

A koalíció az „adóemelés oldalán áll, tehát, nem piacbarát", ami nem jó az európai gazdaságnak – mondta.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom