"Orbánnál ízléstelenebb miniszterelnököt még nem láttam!"

Szabó Tímea 2019. június 19. 07:27 2019. jún. 19. 07:27

A Hableány tragédiája kapcsán falaz a lányának, Ráhelnek és Rogán Antalnak, akik anyagilag közvetlenül érdekeltek a túlzsúfolt dunai hajózásban, így felelősek 28 ember haláláért! Orbán szerint viszont én mondtam ízléstelen felszólalást, amiért számon kérem a katasztrófa tisztességes nyomozásának hiányát.

Orbán aljas módon 3 hét után is a gyászra hivatkozva nem hajlandó választ adni arra, hogy miért tünteti el a kormány a bűnjeleket. A kapitány szabadlábon van, törölt kulcsfontosságú adatokat a telefonjáról, a tragédiát okozó hajót pedig kiengedték az országból. Ez nem más, mint bűnpártolás! 28 ember meghalt, és ha nem szigorítják a szabályozást, újabb tragédiák lesznek.

De úgy tűnik, hogy nem csak én vagyok "ízléstelen", hanem a koreai kormány és az áldozatok hozzátartozói is, akik szintén joggal követelik a felelősségrevonást.

Érdekes, Orbán nem volt ennyire érzékeny a gyászra, amikor a 2006. augusztus 20-ai tragédia után nem 3 héttel, hanem 3 órával kesőbb a felelősöket kereste. 

Hallgassátok meg a felszólalásomat, aminek a végén Orbán már nem is mondott viszontválaszt, mert tudja, hogy a kormány a felelős a tragédiáért. 

De itt nincs vége részemről, fognak ők még a vádlottak padján állni!

Forrás: Facebook