Országos hadjáratot indít a Fidesz Bangóné ellen

HírKlikk 2019. április 28. 15:58 2019. ápr. 28. 15:58

A Fidesz úgy érzi, eljött az a pillanat, amikor egész pályás letámadást indíthat az MSZP ellen, bízva abban, hogy Bangóné Borbély Ildikó szerencsétlen kijelentése százalékokban mérhető gyengülést hoz majd az ellenzéknek az EP- és önkormányzati választásokon.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója már be is jelentette, hogy a párt közösségi oldalára feltöltött rövidfilmmel többlépcsős akciót indítanak, mert képtelenek lelkileg feldolgozni Bangóné kijelentését.

A nagyobbik kormánypárt persze egy pillanatig sem volt ilyen érzékeny, amikor Bayer Zsóti kretén, barom állatnak nevezte Nagy Blankát. Az általuk képviselt álkeresztény értékrendbe az bőven belefért. De akkor sem szólalt meg a lelkiismeretük, amikor Pócs János azon viccelődött, hogy megéget egy cigány származású embert.

Hidvéghi Balázs mindenesetre most úgy nyilatkozott, hogy "felháborító, elfogadhatatlan és mélyen sértő", amit Bangóné mondott.

Közölte: a Fidesz további lépéseket is tervez attól függően, miként folytatódik a történet, "mert erről az egészen elképesztő botrányról tájékoztatni kell a választópolgárokat".

A fideszes hadseregek mozgósításának mértékéből egyértelműen látszik, hogy most minden erőt, energiát és pénzt arra fordítanak, hogy eltereljék a figyelmet a Tarlós István által okozott budapesti patkánykrízisről.

Forrás: Hírklikk