Pikó: A rendőrségi akció Sára Botond programjának része

Csanádi Dávid 2019. szeptember 12. 13:14 2019. szept. 12. 13:14

Tegnap személyesen is megtapasztaltam Sára programjának lényegét: Kocsis Máté háta mögé bújva rendőrséggel akarja eldöntetni a józsefvárosi választást – írta csütörtöki Facebook-posztjában az ellenzék józsefvárosi jelöltje.

Pikó András úgy véli, a szerdai rendőrségi akció azt bizonyítja, hogy ellenfele, Sára Botond a szemébe hazudott, amikor azzal az érvvel futamodott meg a polgármesterjelölti vita elől, hogy a választók majd a programok alapján dönthetnek, ezért a vita felesleges.

A polgármesterjelölt rágalomhadjáratnak nevezi a nyolcadik kerületi eseményeket, ami azért fontos a kormányoldalnak, mert „a nyolcadik kerület budai villákban lakó fideszes emberei görcsösen kapaszkodnak a székükbe, mert tudják, hogy ha a kerületiek visszaveszik tőlük a várost, fény derül a sötét titkaikra.

A sötét titkok egyikét úgy hívják, Bástya Millenium. Ez a cég végzi a Kubatov Gábor (a Kubatov-listák névadója) elnökölte Ferencvárosi Torna Club marketing- és reklámügyeit. Igazgatója Kubatov embere, egy korábbi Fidesz-képviselő. Nem véletlen tehát, hogy Kocsis Mátétól három év alatt több mint 450 millió forint értékben kaptak „munkákat”, valószínűleg úgy túlárazva, ahogy a csövön kifér. Kubatov Gábor és Kocsis Máté fideszes csókosokat és cégeiket tömik ki a józsefvárosiak pénzével.”