Rendészeti szakközépiskolás volt a gyulai késelő

HírKlikk 2020. június 1. 09:21 2020. jún. 1. 09:21

A gyanú szerint egy 18 éves fiú agyonszúrt egy 27 éves férfit, majd saját 17 éves barátját is megsebesítette tegnap hajnalban, Gyulán.

Az RTL Híradó alapján, a 18 éves támadó az érettségijét ünnepelte és részegen hazafelé tartott barátjával, amikor összefutottak egy 27 éves férfival. Ekkor támadott késsel, de egyelőre nem tudni, mi volt a támadás indítéka. Áldozata azonnal életét veszítette. Holttestét az utcán találták meg.

A rendőrség korábban azt közölte, egy órán belül, a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán, elfogták a 18 éves gyulai R. Róbertet, akit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek.

A másik áldozat életben maradt és a Magyar Narancs gyulai újságírójához csengetett be segítségért. Arra ébredtek, valaki, aki nem mondja meg a nevét, kopogtatott és azt kérte, engedjék be. Mivel több helyen is vérzett, ezért azt hitték, megverték az ismeretlent. Majd határozottan közölték vele, értesítik a rendőrséget. „Legnagyobb megdöbbenésünkre, ezt helyeselte, semmilyen ellenvetése nem volt” – fogalmazott Bod Péter a csatornának. Hozzátette, „a sokkos állapotban lévő férfi megmutatta, hogy a bal arcán az álla fölött vágták meg. A mély seb vérzett, amit a kezével fogott le, pólója véres volt.

A csatorna úgy tudja, rendészeti szakközépiskolában tanult a gyanúsított. 

 

 

Forrás: RTL