Részegen balhézott Kiskunfélegyháza polgármestere egy étteremben

HírKlikk 2023. december 28. 10:10 2023. dec. 28. 10:10

Ittasan dulakodott, kiabált és öngyilkossággal fenyegetőzött a polgármester. Csányi József a Blikknek nem cáfolta a történteket

„Úgy tudni, ittas volt, mivel a családi életében nem alakultak jól a dolgai. A hírek szerint azt hangoztatta, hogy véget vet az életének, s volt, akinek ezt meg is üzente. Ezután érkeztek ki az otthonához a mentők és a rendőrök" – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő helybéli.

Csányi József polgármester december 17-én okozott botrányt egy helyi étteremben. A Blikk ugyanakkor konkrétumokat nem, csak pletykákat tudott meg. Eszerint a városvezető a házával szemközti pubban annyira berúgott, hogy kiabálni kezdett, volt némi dulakodás is, végül tűzoltók hatoltak be hozzá, majd mentő vitte el.

„Köszönöm az érdeklődésüket, de akkor maguk már úgyis tudnak mindent. Nem élnék a lehetőséggel, sok sikert, viszontlátásra" – mondta Csányi a Blikknek udvariasan, majd letette a telefont.

Egy városi képviselő, aki kérte, hogy a nevét ne írják le, ezt mondta:

– Tény, hogy Csányi József magánéleti válságáról már hónapok óta városszerte beszélnek. El is költözött otthonról. Én a múlt vasárnap este kaptam egy telefont, hogy valami balhé tört ki, az autóját is lefényképezték az említett söröző előtt. Azt mondták, tilosban parkolt, az elektromos autók töltésére fenntartott helyen. Utóbb azután értesültem arról is, hogy rendőrök és mentők is érkeztek a Kossuth utcába.

A városatya hozzátette: úgy tudja, Csányi jövőre újraindul a polgármesteri székért, s ez a botrány sem ingatja meg szándékában.

Forrás: Blikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom