Rogán szerint politikai karrierje addig tart, amíg Orbán a miniszterelnök

HírKlikk 2024. június 23. 17:20 2024. jún. 23. 17:20

Magyar Péter után Orbán Viktor Richelieu bíborosaként említi Financial Times (FT) Rogán Antalt, akiről egy hosszú cikket közölt a brit üzleti lap. Rogán úgy reagált: „nem lehetsz mindig nyertes helyzetben a kormányban. Nagyon gyakran van, hogy valaki más erősebben kommunikál.”

A Financial Times cikkében Magyar Péter eredményeit és a Fidesz gyengébb teljesítményét összekötik a kegyelmi botránnyal, és azzal, hogy a Rogán által uralt kommunikációs téren rések keletkeztek – írta meg a 444. 

A lapnak a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert is sikerült megszólaltatnia, aki azt mondta, „Nem lehetsz mindig nyertes helyzetben a kormányban. Nagyon gyakran van, hogy valaki más erősebben kommunikál”. Magyar Pétert is idézte az FT, aki szerint Rogán elvesztette a politikai vonzerejét. A lap azt írja, hogy Rogán nem volt hajlandó a kegyelmi botránnyal kapcsolatban nyilatkozni. Azt viszont megerősítette, hogy politikai karrierje addig tart, amíg Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom