Szervezzünk gyűjtést Mészáros Lőrincnek!

HírKlikk 2019. október 15. 07:37 2019. okt. 15. 07:37

Aki a kormánypárti médiából tájékozódik, még nem biztos, hogy tud az ellenzéki győzelmekről. Kéne szólni nekik, nehogy például Tarlósnak gratuláljanak, pedig éppen ő most igazán tisztességesen búcsúzott.

Kósa még jobban összezavarhatta őket. Szerinte Budapesten azért vesztettek, mert itt a külföldiek Karácsonyra szavaztak.

Ők nem informálódhattak a remek szórólapokból, mert nem tudnak magyarul. A Fidesz meg nix dájcs. Sőt níx macedón, mert még Gruevszkinek se szóltak, hová tegye az x-et.

Sír az ember lelke, hogy milyen hálátlanok ezek a letelepedési kötvényesek is. És micsoda pech, hogy éppen most romlott el a megafon a buszokon, amivel szállítani szokták a szavazókat a határon túlról, így nem tudták bemondani, mi a dolguk.

Egy vitathatatlan jele van, hogy a Fidesz vesztett. Egy éjszaka alatt a tőzsdén a Mészáros-féle cégek részvényeinek értéke 19 milliárdot zuhant. A befektetők bemérték, hogy eztán nem lesz minden önkormányzati pályázat lezsírozva. Sajnos momentán nem tudom ennyivel kisegíteni, de tán gyűjthetnénk szegény Mészárosnak..