Szujó Zoltán csatlakozott Palkovics miniszter csapatához

HírKlikk 2020. január 22. 10:51 2020. jan. 22. 10:51

A közmédiától, illetve az M4 Sporttól májusban távozott sportkommentátor, Szujó Zoltán elnézést kért azoktól, akiket megbántott.

Szujó Zoltán a 2019-es szezon ötödik futamáról, a Spanyol Nagydíjról, május közepén, Barcelonábó,l a helyszínről közvetített volna Wéber Gáborral, ám egy hanghiba miatt haza kellett jönniük. A szombati, harmadik szabadedzésen pedig már nem ő közvetített.

Szujó szerda reggel az M4 Sport Sporthíradó műsorában elmondta:

az innovációért és technológiáért felelős miniszter, Palkovics László felkérésére annak a csapatnak lett a tagja, amely megalkotja a magyarországi autó és motorsport fejlesztési stratégiáját,

és ahhoz, hogy ez a stratégia megvalósuljon, valamint jó irányba menjen, összefogásra van szükség.

Közölte: nagyon sok szereplője van ennek a területnek, a létesítmények képviselőitől kezdve, a versenyzőkön át a szövetségekig. Ezért arra a következtetésre jutott, hogy nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítana fel, vagy arra kérné a szereplőket, miközben az ő szakmai életében is vannak elvarratlan szálak, kibeszéletlen konfliktusok.

„Volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogy ha bárkit megbántottam itt az M4 Sportnál, a közmédiánál, amelyet ugye Székely Dávid csatornaigazgató vezet, akkor azért most elnézést kérek ennek a jegyében" – nyilatkozta.

Hozzátette: van egy ügy, ami személy szerint számára is nagyon fontos, és nem szeretné, ha ő bármiféle akadálya lenne annak, hogy az eljusson a nyilvánossághoz.

Kiemelte: az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autó és motorsport világának híreit az érdeklődők elé tárja.

Forrás: MTI