Tarlósnak még nem mondták meg, hogy mit szól Kálmán Olga feltűnéséhez

Föld S. Péter 2019. június 7. 17:30 2019. jún. 7. 17:30

Sikerült nagyinterjút készítenie az Indexnek Tarlós Istvánnal. A főpolgármestert az Óbudai Pedagógusnap után érték el, és megkérdezték tőle, hogy mit szól Kálmán Olga feltűnéséhez, valamint esetleges indulásához.

A sajtóval mindig barátságos Tarlós ezúttal sem hazudtolta meg magát. Mondhatta volna, hogy menjetek a fenébe hülye firkászok, dögöljetek meg, utálok minden igazi újságírót, mert én csak azokat kedvelem, akiket szeretett gazdám, Orbán Viktor is kedvel, vagyis az olyan sajtómunkásokat, akik mindig olyat kérdeznek tőlem, amire frappánsan tudok válaszolni.

Le is köphette volna az újságírót Tarlós István, vagy megfenyegethette volna, hogy leveri a szemüvegét és ráugrik, de szerencsére a főpolgármestert nem ilyen fából faragták, sőt, egyáltalán nem fából faragták, emberből van ő is, aki tudja, hogy az újságíró csak a munkáját végzi, nem a saját érdeklődése okán kérdez, hanem a közvéleményt kívánja tájékoztatni.

Így történt tehát, hogy amikor megkérdezték, mit szól Kálmán Olga feltűnéséhez és esetleges indulásához,Tarlós főpolgármester egy igen alaposan szakmai, minden tekintetben emberi, nem utolsó sorban pedig morális megközelítésekben bővelkedő választ adott.

Tarlós István válaszát teljes terjedelmében, szó szerint idézzük:

- Semmit.