Trump kedvenc orvosa szerint, az emberek démonokkal szexelnek álmukban

HírKlikk 2020. július 29. 14:11 2020. júl. 29. 14:11

Ja, még azt is terjeszti, hogy a kormányt (tehát Trumpot is) földönkívüliek, köztük „reptiliánok” irányítják.

Arról mi is beszámoltunk, hogy a közösségi oldalak letiltották az amerikai elnök és a fia olyan bejegyzéseit, amelyek úgy vélik, a koronavírus-fertőzés hidroxiklorokinnal gyógyítható és ezért nincs szükség a maszkok viselésére. Ezekben a posztokban a Houstonban gyerekorvosként és lelkészként is praktizáló Stella Immanuel állításait idézték. Már ez is nagyon zavaró volt, hiszen a szakértők szerint a hidroxiklorokin kedvező hatása erősen kérdéses, a maszk-viselés ellenzése pedig veszélyes.

Aztán a hvg.hu által idézett Daily Beast kiderítette, hogy ennek az orvosnak ezeknél sokkal vadabb összeesküvés elméletei is vannak. Gyakran beszél például arról, hogy az olyan nőgyógyászati problémákat, mint a ciszták vagy az endometriózis, valójában az okozza, hogy az emberek démonokkal és boszorkányokkal szexelnek álmukban.

Az a meggyőződése, hogy az orvosi kezelések során, földönkívüliek DNS-ét használják, a kutatók pedig olyan vakcina kifejlesztésén dolgoznak, amely megakadályozná, hogy az emberek vallásosak legyenek. Arról is meg van győződve, hogy a kormányt legalább részben nem emberek, hanem „reptiliánok” és más földönkívüliek irányítják.

A Trump család bejegyzései miatt, persze megugrott Stella Immanuel videóinak nézettsége. Aztán miután a Twitter és a Facebook is letiltotta Immanuel beszédét, ő kijelentette, hogy Jézus Krisztus fogja elpusztítani a Facebook szervereit, ha nem teszik vissza a videóit.

Forrás: hvg.hu