„Ütésváltás" Molnár Áron és Németh Szilárd között

HírKlikk 2021. október 25. 17:38 2021. okt. 25. 17:38

„Milyen érzés magába szívni egy kis kultúrát?” – tette fel a kérdést a színész a fideszes politikusnak, aki kilátogatott egy forgatásra.

Szeptember végén kezdték meg a Hadik, a leghuszárabb huszár című film forgatását, amelyben szerepel többek között Molnár Áron is.

A forgatásra Németh Szilárd fideszes politikus is kilátogatott. Molnár Áron, a noÁr alapítója pedig azonnal odament hozzá, hogy feltegyen neki néhány kérdést.

„Találkoztam ma egy forgatáson Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével. Jó napot – kezdtem egy kézfogás után, Molnár Áron vagyok, Gvadányi Józsefet játszom ebben a filmben. Milyen érzés magába szívnia egy kis kultúrát?” – számol be a történtekről Molnár Áron Facebook-oldalára feltöltött videójában.

A színész elmondása szerint a kérdésre Németh egyből visszakérdezett, hogy „miért, nem úgy nézek ki, mint akiben van?”, mire ő közölte vele, hogy nem. Ezt a párbeszédet egy rövid csönd követte, amit a színész tört meg azzal, hogy visszautalt Németh Szilárd híres mondatára, amit még a Népszabadság beszántásakor mondott.

„Pont ezt mondom én is, hogy épp itt van az ideje, hogy bedőljön a Fidesz rendszere” – fogalmazott Molnár Áron.

A találkozásról Németh Szilárd is beszámolt Facebook-oldalán.

„A forgatáson a Gvadányi Józsefet játszó Molnár Áron is elém pattant, hogy bebizonyítsa – Hadik jobbkezének szerepe és szelleme ellenében – milyen jól bebiflázta a rólam szóló baloldali szövegkönyvet is” – elevenítette fel a történteket Németh Szilárd.

„Szerintem egy ilyen fiatal és tehetséges színésznek minden szempontból hasznosabb lenne, ha a forgatási szünetekben inkább Petőfi Gvadányi-versét vagy a falusi nótárius budai utazásáról szóló könyvecskét böngészné, s nem a gyurcsányi pártpropagandából töltekezne” – tanácsolta a politikus Molnár Áronnak.

Forrás: Facebook