Varga Judit és Borbély Lénárd is koronavírusos

HírKlikk 2020. október 21. 05:00 2020. okt. 21. 05:00

Az igazságügyi miniszter koronavírus-tesztje pozitív lett, enyhe légúti tünetei vannak – közölte a politikus a Facebookon.

Varga Judit azt is megírta a Facebookon, hogy családjával együtt házi karanténba vonul, otthonról dolgozik, a kormányüléseken sem vesz részt.

Varga Judit idén már volt egyszer karanténban: egy fideszes összejövetel után, Hollik István pozitív tesztje miatt vonult karanténba, de akkor negatív tesztet produkált.

Borbély Lénárd csepeli polgármester tesztje szintén pozitív lett. A Facebookon ő azt írja, tünetei vannak, de azokat nem részletezi. Azt viszont hozzáteszi,

„Amit tudtam, megtettem, hogy megelőzzem a fertőzést, de mégis megkaptam.

Mindenkit arra kérek, hogy nagyon vigyázzon magára és figyeljünk egymásra. Tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy elkerüljék a megbetegedést."

Koronavírusos lett a Szent János Kórház igazgatója is

Az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatóján október 20-án reggel koronavírus tesztet végeztek, amelynek pozitív eredményéről a kora esti órákban értesült – közölte közösségi oldalán az egészségügyi intézmény. Takács Péter tünetmentes, otthonról fog dolgozni.

Forrás: Facebook