Zártkörű klubot nyit Tiborcz cége a Svábhegyen

HírKlikk 2023. szeptember 5. 18:00 2023. szept. 5. 18:00

Tiborcz István a budai Svábhegyen zártkörű klubot nyitott, amellyel a több száz éves múltra visszatekintő angolszász privát klubok hagyományait szeretné feleleveníteni hazánkban – vallotta kezdeményezéséről a BDPST Group. A Botaniq Budai Klub a korábbi Fonográf Klub helyén működik.

„Büszkeséggel tölt el, hogy a legmagasabb minőségben és a svábhegyi környezetbe természetesen illeszkedően valósult meg a Botaniq Collection legújabb ékköve, a Botaniq Budai Klub, amely nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy a vendéglátás és a társasági élet egy kimagasló sztenderdjét honosítsa meg Magyarországon, évszázados angolszáz minta alapján” – olvasható BDPST Group közleményében Peter Knoll, a szervezet klaszterigazgatójának a szavai, amit a Turizmus.com tett közzé.

A cég a portálnak elmondta azt is, hogy a hazánkban a századforduló tájékán előkelő klubéletet szeretnék ezzel megidézni. A több mint két évig tartó fejlesztéseket követően, a most nyíló közösségi teret majd csak tagsággal lehet látogatni, akik különböző szolgáltatásokból válogathatnak a helyszínen, mint étterem, wellness- és fitnesz lehetőségek, teniszpályák, de gondoltak a gyermekekre is egy Kids’ Club-re keresztelt részleggel.

A közlemény arra is kitér, hogy „a tagok közötti tárgyalások lebonyolítására is alkalmas lesz az ingatlan”. Knoll még májusban vallott arról – idézte fel a Telex cikkében –, hogy maximum 75-100 fős tagsággal számolnak. „A tagok belépési díjat és éves tagdíjat fognak fizetni, ugyanakkor csak azokat vesszük fel, akiknek a jelentkezését a titkos felvételi bizottság szavazáson elfogadja” – nyilatkozta akkor Tiborcz cégének igazgatója.

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom