Az újpesti „show"

HírKlikk 2020. június 2. 20:50 2020. jún. 2. 20:50

Hétfői kinevezése óta, először nyilatkozott Predrag Rogan, az Újpest Fc 45 éves vezetőedzője. „Ébresztő srácok, a show-nak folytatódnia kell” – üzente játékosainak a tréner. Elmondta azt is, hogy bízik a játékosaiban, de fel kell pörögniük, írja a Nemzeti Sport.

Az online portál leírja azt is, hogy Rogan igen nagy megtiszteltetésnek érzi azt, hogy egy olyan nagy múltú csapat szakembere lett, mint amilyen az Újpest FC. 

„Minden erőmmel azon leszek, hogy megfeleljek az elvárásoknak, és hogy ezzel együtt, jó eredményeket érjek el. Tudom, hogy jelenleg nem vagyunk jó helyzetben, de hiszek a csapatomban, a játékosaimban, a klubban, önmagamban és a szurkolóinkban. A játékosoknak fel kell pörögniük. Ébresztő srácok, a show-nak folytatódnia kell! A kezünkbe kell vennünk a sorsunkat és a maximumot beleadni, akkor nem lehet gond. Boldoggá fogjuk tenni a szurkolóinkat, velük együtt legyőzhetjük a Honvédot” – nyilatkozta a Facebook-on.

Predrag Rogannak nem ez az első kalandja a Megyeri úton, korábban a 2017-2018-as idényben másodedzőként tevékenykedett, Vignjevics alatt. Ekkor a csapattal Magyar Kupa-győztes lett. A tréner bemutatkozása szombaton lesz a Budapest Honvéd ellen. Ezután a lila-fehérekre még hat mérkőzés vár a szezonban, köztük idegenben kell játszaniuk a listavezető Ferencvárossal és a második helyen álló Fehérvárral is.