„Ez mind a ti hibátok!” – Jürgen Klopp kiakadt a médiára

HírKlikk 2020. november 28. 20:05 2020. nov. 28. 20:05

A címvédő Liverpool a 93. percben hozott össze egy tizenegyest a Brightonnak, így csak egy pontot szerzett a listavezető.

A Player számol be arról, hogy Jürgen Klopp minden héten dühöng a versenynaptár miatt, de eddig semmi sem történt. Vagyis annyi igen, hogy folyamatosan dőlnek ki a játékosai, a Brighton & Hove ellen James Milner sérült meg. A médiát hibáztatja, hiszen ők diktálnak, ki mikor játsszon.

„Ez mind a ti hibátok! Nektek köszönhetjük azt is, hogy Milner megsérült. Mindez azért van, mert fél egykor kellett kezdenünk” – vágta a riporterek fejéhez a német edző.

„Ha háromkor vagy fél hatkor játszunk, teljesen más a helyzet. De a szerdai BL-meccs után elképesztően veszélyes volt a játékosok számára a mai meccs. Amikor a menedzserekkel arról szavaztunk, kell-e újra az öt csere, tizenhat-négy arányban nyert az »igen«. Ehhez képest semmi sem történt azóta. Nem is értem, minek adok egyáltalán interjút a meccsek után, úgysem érdekel senkit, amit mondok. De azért elmondom újra, nem volt felkészülési időszak, túl rövid a bajnokság, és rengeteg minden nem stimmel még ezzel az idénnyel…” – dühöngött tovább a liverpooliak trénere.

Valószínűleg hozzátett az is Klopp idegességéhez, hogy a VAR két gól vett el tőlük les miatt – jogosan, bár Szalahé 2 centis volt – míg a Brighton két tizenegyest kapott.