Két hónap szünet után újra versenyez a magyar olimpiai bajnok

HírKlikk 2024. október 11. 13:25 2024. okt. 11. 13:25

Két hónappal és három nappal olimpiai bajnoki címének megszerzését követően szombaton újra versenyez Rasovszky Kristóf, aki a nyíltvízi úszók világkupa-sorozatának setubali állomásán ugrik vízbe.

„Jól érzem magam, nincsenek különösebb elvárásaim. Szeretnék jól versenyezni, aztán meglátjuk, mi lesz az eredmény. Nyilván az, hogy kevesebbet edzek az olimpia óta, befolyásolhatja, miként alakul a vége, de azt gondolom, senki sincs csúcsformában, úgyhogy bármi lehetséges. Az összetett szempontjából szeretnék jó versenyt zárni, de bármi is lesz az eredmény, azt a helyén kell kezelni" – nyilatkozott a magyar szövetség honlapjának Rasovszky.

Az FTC 27 éves versenyzője az összetett versenyben a hetedik helyen áll, és ezúttal egyedül képviseli a magyar színeket a férfiak között, csapattársa, az olimpiai bronzérmes Betlehem Dávid ugyanis nem indul. A nőknél ugyanakkor ott lesz a mezőnyben a Párizsban ötödik Fábián Bettina.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom