Messi és öt csapattársa „eladhatatlan"

HírKlikk 2020. május 24. 11:40 2020. máj. 24. 11:40

Az FC Barcelona vezetése semmiképpen sem adja el Lionel Messit és a spanyol bajnoki címvédő együttes további öt labdarúgóját – a Marca értesülése szerint.

 A madridi sportnapilap úgy tudja, hogy a csapatkapitány Messi mellett, a védettek kategóriájába tartozik a kapus Marc-Andre ter Stegen, a védő Gerard Piqué, a középpályás Frenkie De Jong, és két csatár, Antoine Griezmann és Ansu Fati. Ugyanakkor a keret többi tagja elvben távozhat – megfelelő ajánlat esetén.

Az „érinthetetlen hatokhoz" – a koronavírus-járvány kiváltotta gazdasági nehézségek ellenére – minden körülmények között ragaszkodik a vezetőedző, Enrique Setién, aki ugyanakkor állítólag többi játékosa bármelyikéről kész lemondani. A Marca a katalán klubtól várhatóan eligazolók közé sorolja a horvát Ivan Rakiticet és a szintén középpályás chilei Arturo Vidalt, továbbá a brazil kapus Netót.

A márciusban a járvány miatt félbeszakadt spanyol élvonalban 27 forduló után, az 58 pontos Barcelona vezet a Real Madrid (56 pont) és a Sevilla (47) előtt. A La Liga küzdelmeit szombati bejelentés szerint, június 8-tól folytathatják.

Forrás: MTI/Hírklikk