Bajba került Détár Enikő, rendőrök siettek a segítségére

HírKlikk 2019. február 3. 13:58 2019. feb. 3. 13:58

Két csinos nő, magas sarkúban tolt egy személyautót szerda éjszaka az Erzsébet hídon. A nem hétköznapi látvány mégsem kényszerített egyetlen autóst sem megállásra és segítségnyújtásra. A nagy hidegben a lerobbant autó tulajdonosának, Détár Enikőnek egyetlen reménye volt, hogy minél gyorsabban biztonságos helyre vonulhat a kocsival, így nem okoz balesetet – írja a Bors.

"Fellépésről jöttünk haza Sztárek Andrea kolléganőmmel hajnalban, és egyik pillanatról a másikra megállt a kocsim. Most már tudom, hogy az ékszíj szakadt el, de akkor természetesen elképzelésem sem volt, mi a baj, az egyetlen ami biztosnak látszott, hogy autóval onnan nem megyünk sehova. A híd közepén álltunk meg, ott nem várhattunk, amíg jön a segítség"

mesélte a Borsnak Détár Enikő.

"Kiszálltunk Andival, és elkezdtük Buda felé tolni az autót. Nagykabátban, magas sarkúban, ahogy voltunk. A semmiből érkezett meg egy rendőrautó, és gondolkodás nélkül megállt. Nagyon rendesek voltak" – áradozott a színésznő.

"Sok kritikát kapnak az egyenruhások, és közben kevesen osztják meg a közönséggel azokat az élményeiket, amelyek nagyon is pozitívak velük kapcsolatban" – magyarázta a színésznő, majd hozzátette: "Én rendkívül hálás vagyok azért, hogy a gyors helyzetfelismerésnek és segítőkészségnek köszönhetően komolyabb probléma nélkül megúsztuk ezt a kalandot."

Forrás: Bors