Megszólalt Emilio, akin egy ország röhög

HírKlikk 2019. október 21. 07:41 2019. okt. 21. 07:41

Napok óta tarol a neten az a felvétel, amin Emilio a Kool & the Gang 'Get Down On It' című számát adja elő kamuangollal az MTV SzerencseSzombat című műsorában.

.A 2014-es videó a Tank TV egyik epizódjában került elő, mikor is Ganxsta Zolee a Tankcsapda öltözőjében röhögve mutogatta azt a debreceni rockereknek, azóta pedig már Sebestyén Balázsék is jót nevettek rajta.

Emilio a TankTV legújabb epizódjában a Tankcsapda tagjainak mondta el telefonon, mit gondol arról, hogy a fél ország rajta nevet - írja a Blikk.

"6 éves felvétel volt, és én se akarok magyarázkodni. Vagyok annyira laza zenész, hogy az az igazság, hogy nem néztem meg azt a pár sor szöveget és elhalandzsáztam ezt az egészet" - magyarázta Emilio. "Volt egy kiesésem, bevállaltam. Megállhattam volna görcsösen, de én bevállaltam ezt a dolgot. Én egy bevállalós csávó vagyok" - mondta, hangsúlyozva, hogy nem sértődött meg senkire, amiért kinevették.

"Én olyat röhögtem rajta, hogy összeszartam magamat..." - mondta vidáman Lukácséknak. Hozzátette, hogy tulajdonképpen rengeteg bulit hozott neki pluszban ez az egész. Ezek után még abba is belemenne, hogy részt vegyen egy Tankcsapda koncerten és színpadra álljon a fiúkkal.

Forrás: Blikk