Öngyilkos akart lenni Keresztes Ildikó

HírKlikk 2019. január 1. 11:04 2019. jan. 1. 11:04

Keresztes Ildikó az utóbbi időben egyáltalán nem beszélt a magánéletéről, most viszont D. Tóth Krisztával kivételt tett, és vallott tragikus időszakáról, amikor az életéről is lemondott volna.

Az énekesnő a fellépésein kívül nemigen vállal szerepléseket, arra pedig gondosan ügyel, hogy a magánéletéről egy szót se ejtsen. D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorával viszont kivételt tett, a válásáról és szerettei elvesztéséről is mesélt.

- 2012-től számolunk nagyjából. Az első nagy trauma az életemben, nyilván a válásom volt. Közben meghalt az édesanyám férje, az én nevelőapám. Meghalt a kutyám, és jöttek a többiek, két éve az édesapám, aztán menedzsmentváltásom volt, zenekarváltásom volt – kezdte sorolni az elmúlt évek eseményeit Ildikó, akinek az említetteket mind el kellett gyászolnia a lelkében.

- Én konkrétan a válásom után fél évig az életben maradásért küzdöttem. Az első fél évem azzal telt, közben mentek a műsorok, mentek a dolgaim, nem szállhattam ki az életemből – mondta az X-Faktor egykori mentora, aki a lelki válsága közben folyamatosan a képernyőn volt, így egyfolytában mosolyt kellett az arcára erőltetni, miközben lélekben szinte haldoklott.

- Elég mélyre hatoltak a gondolataim, annyira fájt az élet, hogy azon gondolkodtam, hogyan lehetne tulajdonképpen ennek véget vetni – vallotta be az énekesnő, akin úrrá lett az életösztön.

- Azt gondolom, hogy sokkal több élni akarás meg erős ösztön van bennem, mint hogy az ember megtegyen egy ilyen lépést, mert ahhoz sok kell. Az életösztönöm, az erőm ettől megmentett. De azért szoktam mondani, hogy mindennap azzal megküzdeni, hogy először a beleidet vissza kell pakolni a szoknyácskádba, a nadrágba, és elindulni valahova, és akkor már se inni, se aludni, se agyad, nincs semmi. Aki azt mondja, hogy egy válást könnyű feldolgozni ennyi év után, az biztos, hogy hazudik – mondta Keresztes Ildikó, aki 25 év után 2012-ben vált el az Edda gitárosától, Kicska Lászlótól.

Forrás: Hírklikk