Sas Józsefet a MAZSIHISZ Szeretetkórházába szállították

HírKlikk 2019. július 8. 11:34 2019. júl. 8. 11:34

Januári sztrókja óta a Budakeszi Rehabilitációs Intézetben kezelték Sas Józsefet, ám néhány napja átszállították a MAZSIHISZ Szeretetkórházába. Annak idején itt pihent vagy épp gyógyult például Gábor Miklós, Lorán Lenke és Psota Irén is.

Sas József az intézményben fogadta a Story magazin újságíróját.

 

„Szeretnék hazamenni minél gyorsabban. Azt mondtam az orvosoknak, néhány héten belül engedjenek el, mert már jobban vagyok. A felépülésem otthon folytatódhat. Rengeteg szeretetet kapok, folyamatosan keresnek a barátaim, nem adhatom fel. Igaz, a járás még nem megy, egyelőre sehogyan sem, de segítséggel kikászálódom a kerekesszékből, ugyan a lábam még nem tart meg, nincs meg az erőm. De hiszek a felépülésben, és abban is, hogy egyszer majd újra színpadra állhatok. Ez a vágy, ez az érzés dolgozik bennem…” – mondta elszántan.

Mint ismeretes, Sas József január végén kapott sztrókot, egy thaiföldi nyaralás során. Hajnalban lett rosszul, egy kint élő ismerőse szállította kórházba, ahol aztán hetekig ápolták. Óriási szerencse, hogy itthon olyan biztosítást kötöttek, amely minden kiadásukat fedezte. Ott kint jó kezekben volt, és az is nagy segítséget jelentett, hogy Ágnes lányuk, aki kiválóan beszél angolul, odautazott.

Forrás: Story