Sztrókgyanúval vitték a mentők kórházba Reviczky Gábort

HírKlikk 2019. január 15. 11:01 2019. jan. 15. 11:01

Élete egyik legsikeresebb évét tudja maga mögött a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, Reviczky Gábor. A mi kis falunk menetelése mellett ugyanis számtalan olyan izgalmas feladatot kapott, ami az új esztendőben is jócskán ellátja majd munkával és kihívásokkal.

Ennyi elfoglaltság mellett joggal merül fel a kérdés, mégis mikor pihen.

- Hat éve nem voltam nyaralni. De ami azt illeti, nem is nagyon hiányzik. Amikor külföldön vagyok, mindig honvágyam van. Talán Bali volt az egyetlen hely, ahol kibírtam huzamosabb ideig. Ott a lakosok a balinéz hindu vallást gyakorolják, ami köztudottan hisz a lélekvándorlásban, épp ahogy én is. Szóval hiába vagyok hetvenéves, még csak ki sem vizsgáltattam magam – kezdte a sorry! magazinnak a színész.

- Én kizárólag akkor megyek orvoshoz, ha a mentő visz be. Mondjuk ilyenre is volt példa. Egyik este fáradtan véletlenül elaludtam a fotelben. Normál esetben az ember felkel arra, hogy zsibbad a keze, de én azt is átaludtam. Amire felébredtem, már egyáltalán nem éreztem a jobb karomat. A mentők sztrókgyanúval vittek kórházba. Hamar kiderült, hogy csak valami rossz ideget feküdtem el, viszont azt megállapították, hogy nagyon magas a vérnyomásom. Felírtak vérnyomáscsökkentőt és véralvadásgátlót. Mondjuk ez a része várható volt, mert rengeteg kávét iszom. Előfordul, hogy már reggel ötöt. Egyszer az autópályán félre kellett állnom, mert a sok kávétól olyan magas volt a vérnyomásom, hogy már foltokat láttam. Szerencsére szakember segítségével rátaláltam a tökéletes koffeincsökkentett kávéra. Azzal helyreállt minden, és még száz évig élhetek.

Forrás: sorry! magazin