Biztonsági őrök verték össze a Republic együttes technikusát Dunaszerdahelyen

HírKlikk 2023. szeptember 24. 06:00 2023. szept. 24. 06:00

Munkavégzés közben támadták meg a Republic technikusát a Csallóközi Vásáron péntek este.

Az eseménynek helyt adó Dunaszerdahely városának önkormányzata szombati Facebook-bejegyzésében mélységes sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatban, közölte, hogy teljes mértékben elhatárolódott a történtekről. 

Néhány szemtanú szerint a vásár biztonsági szolgálatának egy vagy több embere támadt a technikusra. Az incidens a koncert után történt, amikor a technikus a zenekar felszerelését pakolta volna le a színpadról. A backstage-ben rontottak rá a férfira.

Az együttes menedzsere, Németh Erika szintén a közösségi oldalán reagált a történtekre. Azt írta, hogy a biztonsági szolgálat addig nem ismerte el a történteket, amíg nem mutattak nekik egy videót, melyet az egyik szemtanú készített.

Az eset már a Republic koncertje után történt a backstage-ben, a színpad melletti részen. Ekkor már épp a TNT kezdte a fellépését, de a koncertjüket hamar félbe is szakították. Bizonyos információk szerint az incidens is közrejátszhatott ebben, más forrásból viszont úgy értesültünk, hogy a romló időjárás miatt távoztak – írja a Paraméter.

Az egyik jelenlévő, akit megkérdeztek, nem látta az incidenst, csak a földön fekvő srácot, és a csapatukhoz tartozó lányt zokogni.

A sérült technikust a mentők a helyszínen ellátták, a zenekar menedzsere szerint kórházba került.

Forrás: Paraméter


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom