Elfogtak két férfit a Fáklya tagjaira támadók közül

HírKlikk 2024. június 12. 11:30 2024. jún. 12. 11:30

Elfogtak két férfit, akiket közösség tagja elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint Budapest VIII. kerületében a Mátyás téren egy közösségi házban tartott rendezvényre ment be egy társaság hétfő délután. Az arcukat elfedő ismeretlenek berendezési tárgyakat rongáltak meg és bántalmazták a rendezvény egyik résztvevőjét, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A BRFK közösség tagja elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, felderítésükre nyomozócsoportot hozott létre – írták.

A két feltételezett elkövetőt a bűncselekménytől számított 24 órán belül azonosították és egyiküket Szentesen, a másikat pedig egy budapesti koncerten fogták el kedden.

A 19 és 39 éves férfiakat kihallgatták, a gyanúsítottak megtagadták a vallomást, a fővárosi nyomozók őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat – áll a közleményben.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom