Ideiglenesen visszavonul Azahriah

HírKlikk 2024. október 6. 19:20 2024. okt. 6. 19:20

Ideiglenesen visszavonul az egyik legismertebb magyar zenész, Azahriah, akinek köszönhetőek az elmúlt három év legnagyobb durranásai. Ezt ő maga jelentette a YouTube.ra feltett rövid jegyzetben. Ígéri, hogy visszatér, mégpedig az eddigieknél is nagyobb „jelenéssel”. Az idei európai turnéját még teljesíti – üzente.

Azahriah, azaz Baukó Attila pár mondatos bejelentését a Pénzcentrum szúrta ki. A fiatal előadó a többi között azt írta, hogy pihenni fog, s „ideje sok dolgot helyre tenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni”. Nem tudja, mikor tér vissza, „de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig”.  Megköszönte az elmúlt három évet, s azt üzente, mindenki vigyázzon magára, keresse a saját útját, igyekezzen fejlődni és minden erejével törekedjen arra, hogy szeretettel/megértéssel álljon embertársaihoz. Novemberben jön a koncertfilmje, még megtartja az európai koncertkörútját, s utána tűnik el egy időre az emberek szeme elől – üzente.

Azahriah iránt évek óta hatalmas az érdeklődés, ő az egyik legtöbbet hallgatott magyar zenész, s ő az, aki három egymást követő napon is képes volt az idén májusban megtölteni a Puskás Ferenc Stadiont. Ez egyébként kétmilliárdos bevétellel, nettó 1,4 milliárd forint kiadással és 600 milliós nyereséggel zárt, a show munkálataiban pedig megközelítőleg 1500 ember vett részt – ez derült ki abból az interjúból, amit a Hvg360 készített Azahriah menedzsereivel, Tóth Gergővel és Tóth Kristóffal.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom