Őrizetlenül hagyott öt éves kisfiú fulladt bele a kőbányai strand medencéjébe

HírKlikk 2024. június 23. 10:50 2024. jún. 23. 10:50

Az úszómester még újra tudta éleszteni a kimentett gyereket, de a kórházban a szervezete feladta a küzdelmet. Szemtanúk szerint a szülők azt sem tudták, merre kószál a gyermek, egyáltalán nem figyeltek rá.

Gondatlanságból elkövetett emberölés ügyében nyomoz a rendőrség, ugyanis az öt éves kisfiú teljes szülői felügyelet nélkül és úszógumi nélkül ment be a felnőtt medencébe. Szemtanúk szerint a szülők egyáltalán nem figyeltek a kicsire, sokszor azt sem tudták, merre van a strandon belül – írja az Index.

Az egyik szemtanúnak az unokái szóltak, hogy ott egy kisfiú, akivel valami baj van. Azt mondja, nehezen emlékszik vissza a konkrétumokra, de arra emlékszik, hogy nagyon fel volt fújódva a kisfiú hasa és igen sokáig próbálták újraéleszteni. Eközben nagy nehezen megtalálták az édesanyát, aki amikor a helyszínre ért, sírásban tört ki és sikítani kezdett. 

Az úszómesternek sikerült újraélesztenie a gyermeket, akit azonnal kórházba szállítottak, ám a kórházban életét vesztette.

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom