Pataky Attila távgyógyítással, kvantumtechnikával kezeli Balázs Fecót

HírKlikk 2020. november 27. 07:45 2020. nov. 27. 07:45

Balázs Fecó továbbra is kórházban van, ám a szerettei mindent megtesznek, hogy felépüljön. Felesége hetente háromszor látogatja őt a kórházban, barátja, Pataky Attila pedig kvantumtechnikával igyekszik rajta segíteni.

Mint ismeretes, Balázs Fecó koronavírus miatt került kórházba. Néhány napja az is kiderült, hogy mélyaltatásban tartják a zenészt – írja a Blikk.

Várkonyi Attila, művésznevén Dj Dominique arról mesélt, hogyan éli meg az énekes felesége ezt a nehéz időszakot.

„Hetente háromszor látogathatja a kórházban, az üvegfal mögül próbál energiát adni a férjének, igyekszik szeretetet sugározni felé. Érthető, hogy nagyon aggódik a család, de igyekeznek erősek maradni, mert most arra van a legnagyobb szüksége Fecónak, hogy lelkileg támogassák, hogy legyen ereje visszatérni közénk. Imola és a közös gyermekük, Ferenc összetartanak ebben a borzalmas helyzetben is.”

Pár hónappal ezelőtt maga az énekes árulta el, hogy mély depresszióba süllyedt a tavaszi karantén alatt.

„A négy hónapig tartó karantén alatt sajnos mély depresszióba süllyedtem a koncertek lemondása miatt, dalokat sem tudtam írni” – mondta akkor a Hot magazinnak.

A lap beszámolója szerint, Fecó barátja, Pataky Attila minden lehetséges módon igyekszik segíteni az énekesnek, hogy mihamarabb felépüljön.

„Még mielőtt lélegeztetőgépre került volna, hívott a felesége, hogy beküld egy fülest a nővérrel Fecóhoz, hogy a hangommal, az üzeneteimmel öntsem belé a lelket, de sajnos ezt már nem engedték meg az orvosok, akkor lett rosszabb az állapota. Kvantumtechnikával próbálom őt gyógyítani itthonról, és imádkozom érte. A szeretetenergia nem ismer távolságokat” – mondta Pataky Attila.

Forrás: Blikk