Új társulata van Eszenyi Enikőnek

HírKlikk 2021. január 2. 15:05 2021. jan. 2. 15:05

A nyilvánosság szeme elől hónapokra eltűnt színésznő most elárulta, hol van, mit csinál. Kiderült, hogy van egy új társulata.

A tavaly februárban kirobbant botrány után a Vígszínházból távozni kényszerült színésznő vállalt ugyan néhányszor szereplést, de nem nyilatkozott, így sem a jelenéről, sem a jövőjéről nem tudott eddig semmit a közönség.

Első bátortalan, de mégsem jelmezes (mint a Nicsak, ki vagyok című show-ban) bejelentkezése karácsonykor történt, egy rövid klipben, színészek társaságában kívánt boldog ünnepet. Szilveszterkor azután kicsit többet árult el magáról:

„Az elmúlt évben elhivatott színészhallgatókkal nemzetközi alkotóközpontot hoztunk létre Csengerben. A csapattal együtt kívánunk egészséges, előremutató, inspiratív 2021-et!”

– írta Facebook oldalán, és az újévi üzenet-klipben még munka közben is láthatjuk egy-két pillanatra. Tudni kell, Eszenyi Csengerben született, és a botrány után is oda menekült. Első Vígszinház utáni munkáját is ott kapta, egy színházi work-shop szakmai felügyeletét bízták rá.