8 millió nem elég: plusz 24 millió forintot kapott Pataky Attila a magyar adófizetőktől

Föld S. Péter 2020. február 10. 08:31 2020. feb. 10. 08:31

Kedves Magyar Adófizető Állampolgár! Engedje meg, hogy ezúton is kifejezzük nagyrabecsülésünket, amiért Ön az elvártnál is nagyobb önzetlenségről téve tanúbizonyságot, lehetőségeit meghaladó mértékben támogatja Pataky Attila énekes pályafutásának további kibontakozását.

Ön bizonyára tudja, ha máshonnan nem, a Hírklikk szombati írásából, hogy Kásler Miklós nemrégiben nyolc millió forintot adott az Ön pénzéből Pataky Attilának, így az énekes Edda zenekar néven, biztonságos anyagi kondíciók között koncertezhet Kanadában. Örömmel közöljük, hogy az Ön nagylelkűségének köszönhetően, Pataky Attila kanadai turnéjának állami támogatása újabb 24 millió forinttal növekedett.

Hogy neve is legyen a gyereknek, Ön Kedves Adófizető Magyar Állampolgár egy alapítványon keresztül adta oda ezt a pénzt Pataky Attilának, aki bizonyára a tőle megszokott színvonalon fogja Kanadában és néhány amerikai városban képviselni a magyar kultúrát. Nézze meg ezt, a Montrealban korábban készült videót, ahol Pataky Attila egy feltehetőleg helyi versenyző segédletével adta elő slágereit. Kérjük Önt Kedves Magyar Adófizető Állampolgár, hogy a videó megtekintése előtt nyilatkozzon, hogy a felvételt saját felelősségére nézi meg, a filmen látható és hallható borzalmak lehetséges következményeivel tisztában van, a videó megtekintése után portálunkkal szemben semmilyen követelést nem támaszt.

Közöljük Önnel, hogy a felvételen a nyugalom megzavarására alkalmas hangok és mozgások fordulhatnak elő, ezért kiskorúak csak szülői felügyelettel tekinthetik meg, nagykorú honfitársainknak pedig egyáltalán nem ajánljuk. Amennyiben saját felelősségére mégis vállalkozna erre a veszélyes és teljesen fölösleges kalandra, kérjük – az esetleges hányinger elkerülése érdekében –, a megtekintés előtt 48 órával kerülje a nehéz, valamint a könnyű ételek fogyasztását, csakúgy, mint a túl hideg, túl meleg, valamint a napi középhőmérséklettel megegyező időjárási körülmények közötti tartózkodást. Kérjük, amennyiben jó szándékú figyelmeztetésünk ellenére, mégis megtekintette Pataky Attila Montrealban korábban készült videóját – amelyhez hasonló produkciót Ön most egy alapítvány révén, újabb 24 millió forinttal támogatott –, a súlyosabb problémák megelőzése érdekében, haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Nagylelkűségét, adományozó kedvét ezúton is köszönjük. Amennyiben szükségesnek látjuk, hogy Ön továbbra is pénzzel támogassa Pataky Attila művészetének külhoni terjeszkedését, haladéktalanul értesítjük.