"A Fidesz megvásárolja a celebeket"

HírKlikk 2019. szeptember 12. 06:13 2019. szept. 12. 06:13

Baranyi Krisztina IX. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt azzal kapcsolatban beszélt a Klubrádiónak, hogy miután Reviczky Gábor lakhatási problémáit megoldotta a fideszes polgármester, a színművész néhány nap múlva Bácskai János kampányának egyik arca lett.

A 444.hu nyomán a Hírklikk is írt az esetről: Reviczky Gábornak soron kívül juttattak egy 82 négyzetméteres lakást a Ferencvárosban, majd néhány nap múlva a színész feltűnt a fideszes polgármester kampányfotózásán. 

Baranyi Krisztina a Klubrádió Esti gyors műsorában elmondta: múlt hét szerdán ott ült a gazdasági bizottság ülésén, ahol előkerült egy kérelem a művésztől, aki kérte, hogy oldják meg a lakhatását. Az ellenzéki jelölt szerint az is lehet, hogy valóban voltak lakhatási problémái. Ezt a fideszes többség megszavazta, de ő nem gondolta volna, hogy Reviczky két napra rá feltűnik Bácskai kampányfotóján. Morálisan megkérdőjelezhető ez a történet, ezek szerint megvásárolják a celebeket - tette hozzá.

Egyébként nem szociális, hanem piaci összegű bérlakást kap a színművész a Ferenc téren, egy év határozott időre (de ezeket mindig meghosszabbítják), viszont összehasonlítva a környékbeli árakkal, nagyjából a harmadát kell fizetnie annak, amennyiért arrafelé lakást lehet bérelni.

Forrás: Klubrádió