„A kötcsei látnok semmit nem lát”

HírKlikk 2024. szeptember 8. 11:55 2024. szept. 8. 11:55

Ezzel a címmel írt Facebook-bejegyzést vasárnap reggel Gyurcsány Ferenc, reagálva a kötcsei zártkörű rendezvény előtti Orbán sajtótájékoztatóra.

„Mágiából nem lesz politika, vagy ha mégis, akkor annak az a szörnyű következménye, amit most látnak itt, Magyarországon” – értékelte a miniszterelnök szavait a DK elnöke az ATV által idézett bejegyzésében. „A semmi szélére sodródunk Orbán politikájával. Ez a kiábrándító valóság, és ezen nem változtat az sem, hogy a látnok szerepében tetszelgő kormányfőnek saját köreiben hányan és milyen lelkesen tapsolnak” – értékelt Gyurcsány, aki szerint tönkrement az ország és a többség élete.

A DK elnöke szerint óriási a bizonytalanság az országban, és ezt a bizonytalanságot nem a háború okozza, hanem a kormányzati céltalanság, a rögtönzések, az országot összetartó közös, nagy ügyek, a távlatok hiánya. Úgy fogalmazott, hogy nagy a baj, mert Orbán a legfontosabbat nem teljesíti: azt, hogy jobb életet hozzon az embereknek.

„A politikai locsogás a gazdasági semlegességről, ráadásul őrültség is. A globális elemzései üresek, tévesek, levont következtetései hibásak, az ország számára csak veszélyeket hoznak” – jelentette ki a DK-elnöke.

Forrás: atv.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom