Életveszélyes állapotban lévő magyar rendőrnőért indult összefogás

HírKlikk 2024. augusztus 13. 19:50 2024. aug. 13. 19:50

Jelenleg Budapesten a Honvéd Kórház intenzív osztályán életveszélyes állapotban fekszik az abonyi Bene-Kis Gabriella rendőrnő, aki egy balesetben súlyos égési sérüléseket szenvedett. Műtétek sorára van szüksége, amihez nagyon sok vér kell. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrség közösségi oldalán kért segítséget kollégájuknak irányított véradásra. Az abonyi önkormányzat pedig habozás nélkül ingyenes buszjáratot szervezett Abony és a szolnoki véradó állomás között.

Életveszélyes állapotban fekszik a Honvéd Kórház intenzív osztályán Bene-Kis Gabriella, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőre, miután nemrég baleset érte. Az abonyi nőt súlyos égési sérülésekkel vitték kórházba, azonban műtétjéhez nagyon sok vérre lenne szükség – írja a szoljon.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei lap úgy tudja, hogy Gabriella egy tűzesetnél szenvedett súlyos égési sérüléseket. A helyi rendőrség vasárnap az irányított véradásra való felhívást is megosztotta, amelyre sokan reagáltak az elmúlt napokban. A környéken élő emberek mind összefogtak, hogy megmenthessék a fiatal rendőrnő életét. 

Az abonyi önkormányzat ingyenes buszjáratot is szervezett a helyi véradó állomásra, amelyre egyre többen jelentkeznek.

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) a portál kérdésére elmondta, hogy évente csak néhány alkalommal találkoznak ehhez hasonló szervezett összefogással. A támogató véradás jelenlegi is tart, amelyre bármelyik vérgyűjtési helyen lehet jelentkezni.

Forrás: szoljon.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom