Eltűntek Orbán Facebook-oldaláról azok a fotók, ahol Bese Gergő atya megszenteli a Karmelitát

HírKlikk 2024. szeptember 6. 18:30 2024. szept. 6. 18:30

Aki szívesen megnézné azokat a fotókat, amelyeken a melegbotránya miatt sebtiben menesztett NER-közeli sztárpap megszenteli Orbán Viktor miniszterelnök hivatalát, a Karmelitát, az ne keresse, mert nem fogja megtalálni a felvételeket. A Fidesz-közeli papról készült fotók ugyanis már nem elérhetők. 

Pedig Bese Gergő atya többször is áldását adta az épületre – így 2022-ben és 2024-ben –, ám egyik eseménynek sincs már nyoma a neten – vette észre a Telex. Van egy hely azonban, ahol még megtekinthetők az immár történelminek nevezhető felvételek: a Magyar Távirati Irodánál, akiknek a jelek szerint még nem volt érkezésük megszabadulni a NER számára minden bizonnyal kínos felvételektől.

Amint arról a Hírklikk is beszámolt, a Válasz Online szerint magas kormányzati köröket is megjárt egy akta, miszerint „Bese Gergő dunavecsei plébános melegpartikon vett részt, tartós intim kapcsolatot ápolt más férfiakkal”. A cikk szerint az akta bizonyítékai között fénykép- és videofelvételek is vannak. Sőt, „a Válasz Online-nak négy Fidesz–KDNP-s is állította, hogy hallott az akta létezéséről, amely azt hivatott bizonyítani, hogy Bese Gergő homoszexuális partikon vett részt, illetve tartós intim kapcsolatot ápol(t) más férfiakkal.”

 

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom