Fekete-Győr: két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem

HírKlikk 2021. január 17. 14:47 2021. jan. 17. 14:47

A Momentum elnöke nevetségesnek találja, ahogyan Németh Szilárd és Budai Gyula fideszes politikusok reagáltak a bejegyzésére.

Fekete-Győr András sérelmezte, a miniszterelnök fiának 40 milliós brit katonai kiképzését, amit az apja helyett a magyar adófizetők álltak, miután Orbán Gáspár elnyerte a Honvédelmi Minisztérium egyik ösztöndíját.

Mint arról a Hírklikk is beszámolt, Budai Gyula szombaton a közösségi oldalán azt írta, hogy „Nagy tételben fogadok bárkivel és bármiben, hogy Fegyőr Bandi nem csinálná végig azt a három hetes katonai alapkiképzést, amit jómagam és sok ezer katona végigcsinált!” Posztját azzal zárta, hogy „Fekete-Győrnek és társainak pedig azt javaslom, hogy jó lenne ha egy kicsit kussolnának, és amihez nem értenek abban befognák a szájukat!”

Erre a bejegyzésre először a Fidesz-alelnöke, majd a párt országgyűlési képviselője is reagált azzal, hogy ők elvégeztek egy katonai alapképzést, míg Fekete-Győr „testnevelésből felmentett”.

„Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit elitképzését nehogy már mi, tisztességes magyarok fizessük a dúsgazdag édesapja helyett! Németh Szilárd után ma Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala dicsekszik azzal, hogy végigcsinált egy katonai alapképzést, amit én szerinte nem tudnék” – fogalmaz bejegyzésében Fekete-Győr András a Facebook-oldalán.

„Fogalmam sincs, hogy jön ez ahhoz, hogy politikai kérdésekben igazam van-e, de ez most mindegy” – jegyzi meg a Momentum elnöke.

„Végtelenül jól szórakozom ugyanis azon, hogy olyan emberek döngetik a mellüket fene nagy férfiasságukban, akik harminc métert nem tudnak egyben lefutni. Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!” – hívta ki a két fideszes politikust Fekete-Győr András.

Forrás: Facebook