Hadházy Ákos: fűtik a Ferencváros gyepét

HírKlikk 2022. november 13. 10:30 2022. nov. 13. 10:30

Megszorítások ide, magas energiaárak oda, a lényeg, hogy az FTC stadionjának gyepe fűtve legyen.

„Szerencsére a Ferencváros gyepét is zavartalanul tudják fűteni” – írja Hadházy Ákos közösségi oldalán. A független országgyűlési képviselőnek – ahogy írja – egy honfitársunk küldte el az a fényképet, amit maga fotózott a felszálló repülőgép ablakából.

„Könnyű nekik, többek között az az MVM Zrt. szponzorálja Kubatov klubját, amelynek az ügyfélszolgálatát áram- és gáz-ügyekben olyan nehéz elérni, és amelyik kínai gigahitelt vett fel a hatalmas veszteségei miatt. Ugyan költhetne például az ügyfélszolgálat javítására is, de úgy látszik, volt fontosabb dolguk” – véli Hadházi. 

A képviselő a hozzászólások közt felhíja a figyelmet arra, hogy az Átlátszó is írt korábban az MVM anyagi gondjairól. Eszerint már az előző év végén is 200 milliárdos állami tőkeemelésre szorult a magyar energiaszolgáltató. Ez azonban nem akadályozta meg az állam által birtokolt céget, hogy milliárdos támogatást adjon a Fidesz pártigazgatója által elnökölt Ferencvárosnak. A pénzszórásnak már most is látszik az eredménye.

 

Forrás: Facebook