Hadházy ismét akcióba lép

HírKlikk 2020. február 14. 10:20 2020. feb. 14. 10:20

Betekintést kér a formálódó nemzeti konzultációs ívek feldolgozásának minden fázisába – a postától az adatok rögzítéséig – Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő a közösségi oldalán bejelentette azt is, hogy az erre vonatkozó kérést egy Rogán Antal propagandaminiszterhez címzett levélben juttatja majd el. Kérnie kell, mert a szájzártörvény miatt, ma már nem mehet be csak úgy a helyszínekre.

Az új akcióval a cigányság és a bírói kar ellen uszít a kormány, s „majd azt hazudja, hogy X millió ember támogatja ebben” – írja, hozzátéve: „Ha a kormány megtagadja a betekintést, azzal nyíltan elismeri, hogy kamu az egész és csak az adófizetők pénzét pocsékolják a propagandagépezet újabb mocskos húzására”. Hadházy a mostani mondandóját a 2017-es nemzeti konzultáció során általa tapasztaltakkal egészíti ki.

Akkor az úgynevezett Soros-terv ügyében ment ugyanez az uszítás. Hadházy és Szél Bernadett meglátogatta az íveket feldolgozó telephelyeket, és gyorsan kiderült, hogy méretes kamu volt a kormány által kommunikált 1,7 millió ív (az ordító bizonyítékok közül csak apró tény, hogy a kormany.hu képén az a sok doboz mögöttünk valójában mind üres volt). Hadházyt – aki ennek hangot adott – feljelentették. Most megtudhatjuk, hogy „az eset után kb. egyszer hallgatott meg a rendőrség tanúként, akkor elmondtam azokat a tényeket, amik alapján bizonyítható a csalás. Azóta néma csend, máig nem tudjuk, van-e becsülete a ’nemzeti konzultációnak’, amit én csorbíthattam volna” – írja a politikus.

Forrás: Hírklikk