Itt a kettes számú Soros-terv

Föld S. Péter 2020. április 24. 10:18 2020. ápr. 24. 10:18

Soros György már megint rosszban sántikál, arra akarja rávenni az Európai Uniót, hogy vegyen fel kölcsönöket. Orbán Viktor mondta ezt péntek reggel a Kossuth Rádióban, kettes számú Soros-tervnek nevezve egykori jótevője, a magyar származású amerikai milliárdos újabb ármánykodását.

Volt már Sorosnak terve ezelőtt is, azt egyszerűen csak Soros tervnek nevezte a magyar kormány sajtója. Így, számozás nélkül, mert senki nem feltételezte, hogy az ármánykodást újabbak követik. Az első Soros-tervnek – ki ne tudná – az volt a lényege, hogy migránsokat telepítsen Európába, azon belül is szülőföldjére, Magyarországra, hogy ezzel fokozatosan felszámolja a kereszténységet. Szerencsére mi, magyarok nem dőltünk be a mézesmadzagnak, átláttunk a szitán és nem kértünk Soros praktikáiból. Teleplakátoltuk az országot kék színű ragaszokkal, amelyeken az volt olvasható, hogy STOP Soros, valamint, hogy Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén.

Nem hagytuk, és nem is nevetett. Viszont nem is adta fel az ördögi terveit, mert minden vágya, hogy ártson nekünk. Ezért adott a vírus kitörésekor egymillió dollárt Budapestnek, holott ezt a pénzt egyenesen Orbán Viktor kezébe is nyomhatta volna: osszad szét barátom, te jobban tudod, hogy kinek mennyi jár.

Persze, most sem hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén. Mi magyarok nem kérünk a hitelekből, a saját lábunkon is meg tudunk állni. Az EU pénzét persze elfogadjuk, de csak igen szigorú feltételek mellett: ne szóljanak bele, mire költjük, ne bírálják a mi jogállamunkat, kuss, mi így szoktunk demokráciát játszani!

Soros második terve, miszerint az EU kölcsönöket vegyen fel, egyébként annyira átlátszó, hogy még a miniszterelnöknek péntekenként alákérdező Nagy Katalin nevű mikrofontartó állvány is megkérdezte Orbánt: az ugye az adósrabszolgaság?

Ezen aztán mindketten jót nevettek, kérdező és kérdezett ugyanarra gondolt. Karinthy Frigyes „Tanár úr kérem” könyvének világába repített vissza bennünket ez a NER-kompatibilis epizód, azzal a különbséggel, hogy a jó tanuló itt nem felelt, hanem kérdezett. Mindenesetre, mostantól ha lehet, még jobban figyelünk: ha azt látjuk, hogy az EU kölcsönt vesz fel valamelyik banktól, tudni fogjuk, hogy már megint Soros fújja a passzátszelet.