Kocsis Máté magyarázatot vár a svédektől a Magyarországról szóló filmre

HírKlikk 2023. szeptember 21. 15:45 2023. szept. 21. 15:45

A kormánypárti frakciók egyelőre nem tudtak támogató döntést hozni a svéd NATO-csatlakozás ügyében, mert magyarázatot várnak a svéd közszolgálati televízió által Magyarországról készített hazug filmmel kapcsolatban – közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön, a kormánypártok esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón.

A politikus azt mondta: a két frakció megtekintette az említett filmet, amelyben „döbbenetes hazugságok" hangzanak el, és az egyik „legismertebb baloldali aktivista", Gulyás Márton is szerepel benne, ugyanakkor elfelejtik a nézőket tájékoztatni arról, hogy a jelenlegi magyar kormánypártok politikai ellenfele szólal meg a műsorban.

Hozzátette: teljesen értetlenül állnak az előtt, hogy „a svédek hogyan gondolják azt, hogy a magyar parlament és a két frakció lelkesen fogja támogatni az ilyen akcióik után a svéd NATO-csatlakozást". Magyarázatot várunk a svédektől az ügyben – jelentette ki.

Forrás: MTI/Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom