Kovács Gergely: 450 fát vágtak ki Normafánál észrevétlenül

HírKlikk 2020. augusztus 28. 14:20 2020. aug. 28. 14:20

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke mondta el, hogy a látogató-központ okán, pusztítják a fákat Normafán, miközben a Városligetben öt fa miatt tüntetnek az emberek.

„A Normafánál eddig 450 fát vágtak ki a látogatóközpont meg az új út miatt. A Városligetben öt fáért tüntetnek, itt pedig hasonló folyamat zajlik észrevétlenül” – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, XII. kerületi önkormányzati képviselő.

A kerületben azonban nem csak ebből van probléma, a fideszes Pokorni Zoltán vezette önkormányzat ugyanis nem szeret információkat kiadni.

„Harminc napon belül kell válaszolniuk, ők pedig tartják a 29 nap, 22 órás határidőt” – magyarázta tapasztalatait a képviselő, aki szerint most tovább romlott a helyzet.

„Az utolsó pillanatban elküldenek egy beszkennelt linket. Ám hiába pötyögöm be a 150 karaktert, ott nyoma sincs annak, amit kértem” – fejtette ki.

A közbeszerzések pedig előre lefutott meccsek Kovács Gergely szerint.

„A legszürreálisabb a közbeszerzések intézése. A kerületben – nem hiszem, hogy ez annyira különös lenne – a közbeszerzési pályázatokon érdemi verseny nincs. Igazából én is tudom előre, hogy ki fog nyerni” – fogalmazta meg.

Forrás: Magyar Hang