Magyar Péter részt vesz a köztévé vitáján a Várkert Bazárban, de a tüntetést is megtartja

HírKlikk 2024. május 24. 20:20 2024. máj. 24. 20:20

Ígéretének megfelelően, elment kisvasutazni Felcsútra Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője. Utána újságíróknak nyilatkozva elmondta a köztévés vitával kapcsolatban – amiről korábban nem közölte, a meghirdetett keretek között vállalja-e –, hogy levelezésben van „a közmédia hírhamisító vezérigazgatójával”, majd később azt is kijelentette, elmegy a vitára.

Bejelentette, hogy aláírja a szervezők által kért nyilatkozatot, de ahhoz csatol egy listát arról, hogy ő miről fog még beszélni a megszabottakon túl – írja a Telex.

Ott leszek a vitán, és elküldöm azt a kifogáslistát, amelyben jelzem, hogy én arról fogok beszélni, ami a magyar embereket érdekli – mondta Magyar Péter újságírói kérdésre válaszolva országjárásának felcsúti állomásán.

A Tisza Párt alelnöke egyébként egészen nevetségesnek tartja a Gulyáságyú Média videója szerint, hogy minden listavezető jelölt hét percet kap a programja bemutatására, majd egy percben reagálhat a többiek által elmondottakra. Szerinte ez azért van, mert „Deutsch Tamás is fél, a Fidesz is fél, a közmédia vezetői is félnek”.

Magyar szerint diktátum az, amit a közmédia akar, fel is hívta az ellenzéki pártok vezetőit, hogy „ne hagyják” ezt. Már annak is örül, hogy rákényszerítették a köztelevíziót egy ilyen élő műsorra, de szerinte az ellenzéki pártok bizonyították, hogy a rendszer részei azzal, hogy elfogadták a játékszabályokat. Mint hozzátette, ha nem engedik beszélni, vagy kizárják a vitából, akkor látni fogja mindenki, „hol tart a magyar közmédia”. Mindenesetre a Várkert Bazár elé szervezett tüntetést megtartják.

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom