Mindenkinek megköszönte az aggódást Szász Júlia

HírKlikk 2023. december 9. 06:51 2023. dec. 9. 06:51

Először szólalt meg a Nemzeti Színházban lezuhant művész.

Szász Júlia november 10-én, a Rómeó és Júlia című előadás közben, a takarásban zuhant le kollégája, Horváth Lajos Ottó karjaiban közel három méter magasról. Súlyos sérülésekkel kerültek kórházba, amit néhány nappal később elhagyhattak, de a színésznő november 20-án a mellkasi sérülése miatt, újabb orvosi beavatkozást igényelt, ezért két hétre visszakerült a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára.

Szász Júlia most, ha minden jól megy, végleg kikerül a kórházból. Ezúttal Instagram-oldalán kórházi fotókkal és bejegyzéssel köszönte meg mindenkinek, aki aggódott érte.

„Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendülni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm! És természetesen végtelenül hálás vagyok a csodálatos családomnak és a szerelmemnek is, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindennél jobban szeretek” – írta Szász Júlia, akit keresett a Blikk, de egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Forrás: Blikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom