Orbán nem felelt a kérdésre, hogy le kell-e mondania Matolcsynak?

HírKlikk 2023. szeptember 26. 15:25 2023. szept. 26. 15:25

Minden kedd reggel a IX. kerületi Bakáts utcában áll meg Orbán Viktor a 444 szerint, ezért vártak rá és kérdéseket tettek fel neki például a jegybankkal való konfliktusról.

Orbán Viktor a videó szerint egy Közraktár utcai lakóépület felé tart, időközben elővesz a zsebéből valamennyi készpénzt, de egy árva szót sem szól a kérdéseket feltevő riporterhez. Mialatt az épülethez megy, a testőrei a 444 riporteréhez lépnek, hogy távol tartsák a miniszterelnöktől. „Személyvédelmi intézkedés keretén belül ideiglenes zárást alkalmazunk, kérem, ezt a vonalat ne lépje át” – mondta egyikük a lap riporterének ezután.

A Matolcsyról feltett kérdést az indokolta, hogy a parlament nyitóülésén Orbán Viktor arról beszélt, az elszálló infláció miatt a kormánynak át kellett vennie a Magyar Nemzeti Bank feladatait. Ráadásul az MNB százmilliárdos veszteségei miatt külön törvényt kell alkotniuk.

Orbán távozásakor is megpróbálták válaszra bírni a miniszterelnököt, aki a válaszadást elintézte annyival, hogy „Jó reggelt”, illetve, hogy „Szép napot”.

Forrás: 444


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom