Rémlátomás, nyomasztó ez az egész

Dr. Dávid Ferenc       2021. július 26. 13:25 2021. júl. 26. 13:25

Orbán Viktor nemrég gyermekvédelmi népszavazást hirdetett, de valójában ez a XXI. század népfelkelése, a normalitás, a józan ész, az élni akaró élet valóságának szabadságharca a sátán most épp válogatott aberrációkkal támadó, gyermekeinket mérgező, jövőnket pusztító halálos diktatúrája ellen. (…) A Nyugat beteg. A Nyugat hátborzongató őrült öntudattal a halálába rohan. A Nyugat el akar pusztulni. Legyen, ha így akarja. (…)Hadba megyünk a véres kard hívására, megvívjuk a háborút, és megvédjük magunkat, a gyermekeinket, a magyar, keresztény, normális Magyarországot. Most és mindörökké. (Nem. Nem. Nem. Nem. Soha! – Ágoston Balázs)

Nem maradt, nem maradhatott folytatás nélkül a kormányfő július 23-i (péntek reggeli) Brüsszelhez intézett hadüzenete. A Magyar Nemzet azonnal megértette az idők szavát és Orbán elvárását, így hétfőn reggel – természetesen személyes vélemény formájában – már meg is jelent a háborús felhívás Ágoston Balázs tollából.    

A fent idézett részlet önmagában is dermesztő, a teljes írás egyenesen sokkoló. Az még csak hagyján, hogy a népszavazási kérdéseket helyettünk megválaszolja a szerző (öt nem), de még arra is felszólít, hogy minden becsületes, ép lelkű és józan embernek népfelkelőként háborúba kell vonulnia. Nincs kiegyezés, nincs kompromisszum: az Eurokolhoz-diktatúrát építő Brüsszelt le kell győzni. Szerinte.

Én meg csak keresem a szavakat:

– az teljesen nyilvánvaló, hogy a jegyzetírót nagyon bántja, hogy soha nem látott tömeg vett részt a 26. Budapest Pride fesztiválon, amelyet a pedofil-törvényhez kapcsolódó meleg-ellenes szabályozás miatt nemzetközi figyelem is kísért. Míg Orbán magányos szamuráj-harca rossz hírünket kelti szerte a világban, addig a békés fővárosi felvonulás reményt keltő esemény milliók számára.

– a Nyugat beteg, mormolja Ágoston. Annyira az, hogy félmillió honfitársunk „kóros állapotú” országokba költözött, ahonnan nem is szándékoznak hazatérni. Az itthon maradottak pedig arra törekednek, hogy gyermekeik és unokáig ezeknek a „visszataszító” államoknak az egyetemein tanuljanak. Diktatúrát emleget Ágoston azoknak az országoknak az esetében, amelyeknél az elmúlt 70 évben kizárólag demokratikus játékszabályok érvényesülhettek. A megbolydult agyú jegyzetíró szerint öngyilkos ösztönök uralkodnak a Lajtán túl, bizonyára ez a vonzó a Nyugat-Európában dolgozó és tanuló magyarok számára.

– azt írja Ágoston, hogy „hadba megyünk”. Itt obsitosként egy kicsit megnyomom a képzeletbeli ceruzámat és – az idősebb jogán is – most felhorkanok: Kisöreg! Te lázálmodban hadonászhatsz a véres kardoddal, vívhatod is a magad értelmetlen harcát, de a normális magyarok milliói biztosan nem csatlakoznak a keresztes hadjáratodhoz!  Most sem, később sem!

Írásom címét – nem véletlenül – az egykor méltán népszerű Hungária zenekartól kölcsönöztem: „Rémlátomás. Nyomasztó ez az egész. Lidércnyomás. Lerázni olyan nehéz.” De megnyugtatok mindenkit, hamarosan lerázzuk a nyakunkba tett koloncot, és megszabadítjuk a közéletet a véres karddal szaladgálóktól. Hungária érdekében.