Sorvezető szexmunkásoknak: munka közben is tartsd be a másfél métert!

HírKlikk 2020. július 4. 10:36 2020. júl. 4. 10:36

A turizmushoz és a szórakoztatóiparhoz hasonlóan, a prostitúciót is padlóra küldte a járvány. Ahogy Orbán Viktor mondaná, a szexiparnak kampó, a szexmunkások szinte valamennyi vendégüket elveszítették, és a veszély elmúltával is bajban vannak, mert a munkájukat elvesztett férfi vendégeknek nincs pénzük a szolgáltatásra, sokan pedig még a fertőzéstől is tartanak.

A Blikk információi szerint, a prostituáltak postai levélben kapják meg az ajánlásokat, amelyek biztonságosabbá teszik mesterségük gyakorlását a koronavírus-járvány után, illetve a lehetséges második hullám előtt. A borítékba színes ábrát is mellékelnek az ajánlott, illetve a nem javasolt szexpózokról, attól függően, milyen testhelyzetben lehet leginkább megtartani a biztonságos távolságot.

– Az európai ajánlásokból válogattuk például a gyakori kézmosást, a kesztyű és maszk viselését, biztonságos másfél méteres távolság betartását, és hogy ne fogadjanak vendéget betegen. Ez mind nagyon fontos, hiszen a lányok nagy rizikót vállalnak a testi kontaktussal járó tevékenységgel – mondta el a Blikknek Földi Ágnes, a szexmunkások egyesületének elnöke.

Ami a külföldi munkavállalást illeti: miután Mark Ruttle holland miniszterelnök megadta az engedélyt a szexipar újranyitására, július 1-jén a híres amszterdami piros lámpás negyed is kitárta kapuit. Aki itt akar dolgozni, annak kesztyűt kell viselnie, illetve kerülnie az orális szexet. A negyed szakszervezete sürgette a szeptembernél korábbi kezdést, mert a prostituáltaknak nem volt bevételük, ezért többen illegálisan dolgoztak. Kompromisszumként most vállalták a kesztyű és a védőmaszk viselését. Ezen kívül, nem csókolózhatnak szexelés közben, nem kerülhetnek szemtől szembe a vendégekkel, valamint nem végezhetnek orális izgatást.

Akiben a fenti verbális közlés után még mindig maradt bizonytalanság, a Blikkben szemléltető ábrákon is megtekintheti, milyen, a vírus szempontjából biztonságosnak mondott szexpozíciókat ajánlanak az örömlányoknak.

Forrás: Blikk