Hosszú Katinka Dubajba tart

HírKlikk 2021. január 16. 14:47 2021. jan. 16. 14:47

Dél-Afrika helyett Dubajba utazik az olimpiára készülő magyar úszóválogatott maroknyi csapata. Az edzőtábor helyszínét azért kellett megváltoztatni, mert az afrikai országban a járványhelyzet nem engedi az edzőtáborozást.

Dubajban nem csak edzőtáborozni lehet, de fázni sem fognak a sportolók, mert ott 25 fok van. Az uszodától nyolc-tíz perces buszútra ötcsillagos szállodában laknak majd. Ezúttal a konditerem is a szállodában van, és nem az uszodában.

A lehetőséggel ezúttal csak a Kőbánya SC, az UTE és a Pécsi Nonprofit Zrt összesen kilenc úszója él, Milák Kristóf tehát például nem utazik, válogatott társaival egyetemben Balatonfűzfőn, illetve Hódmezővásárhelyen készül – írta meg az Infostart.

A Kőbánya SC színeit képviselő Késely Ajna, Berecz Blanka, Rohács Réka, Telegdy Ádám, Horváth Dávid és Sárkány Zalán mellett a világbajnok Kapás Boglárka és edzőtársa, Lakatos Dávid, az UTE úszói, valamint Kenderesi Tamás, a Pécsi Nonprofit Zrt versenyzője alkotja a Dubajba január 23-án három hétre elutazó válogatottak kis csapatát. A szakembergárdában ott lesz többek között Turi György, a kőbányaiak, Virth Balázs, az újpesti klub mestere, ahogy a pécsi Tari Imre is. A versenyzőknek lesz gyúrója és orvosa is.

Rajtuk kívül utazik még Hosszú Katinka is, de ő a többiekétől eltérő szállodát és uszodát választott magának.