Magyar válogatott – Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!

HírKlikk 2020. augusztus 12. 16:37 2020. aug. 12. 16:37

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya újra munkába állt, és Facebook-bejegyzése szerint, hisz abban, hogy a csapat kijut az Európa-bajnokságra.

„Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!" – írta szerdai bejegyzésben az olasz szakember, hozzátéve, hogy bár csak most tért vissza stábjával a hagyományos munkarendbe, a koronavírus-járvány miatti hosszú szünetben otthon is sokat dolgoztak az elmúlt hónapokban.

„Rengeteg meccset és még több játékost néztünk meg. Nem volt könnyű az élet a járvány alatt, de nagyon sokat gondolkodtunk új taktikai dolgokon, amelyeket remélhetőleg látni is fogtok majd hamarosan" – írta Rossi. Kiemelte, hogy a finomításra, tesztelésre nem lesz sok ideje a válogatottal, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy kijussanak a jövőre halasztott Eb-re.

„Egy fantasztikus országot képviselünk és keményen harcolnunk kell érte, hogy elérjük mindannyiunk közös álmát" – írta az 55 éves kapitány. Úgy fogalmazott: tíz hónap után találkozik majd újra a keret tagjaival és nem lesz könnyű, hogy a játékosok egyből a legjobb formájukat hozzák, de küzdeni fognak ezért.

„Hiszem, hogy meg tudjuk csinálni"

– zárta gondolatait Rossi.

A magyar válogatott a tervek szerint, október 8-án lép pályára Bulgáriában Eb-pótselejtezőn, a párharc győztese pedig november 12-én fogadja az izlandi-román mérkőzés továbbjutóját immár az Eb-részvételért.

Forrás: MTI/Hírklikk