A Brit Care kutyatáp különlegessége

HírKlikk 2019. május 28. 12:26 2019. máj. 28. 12:26

A Brit Care különlegessége abban rejlik, hogy tele van olyan összetevőkkel, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a kutyusokra. Napjainkban sokszor megesik, hogy a civilizációs betegségek a kutyákat is utólérik, idővel megmutatkoznak a negatív hatásai. Legyen szó kölyökkutyáról vagy felnőttről, elképzelhető, hogy semmiféle jele nincs kezdetben, hogy egy komolyabb betegség kialakulna. A Brit Care kutyatáppal lehetőség adódik arra, hogy ezen betegségek kialakulását visszaszorítsuk.

Ha a kutya helytelenül táplálkozik, azzal hozzájárulunk ahhoz, hogy kialakuljanak napjaink civilizációs betegségei. De melyek ezek?

Olyan betegségeket nevezünk civilizációs betegségeknek, ahol a helytelen táplálkozás, a stressz, a mozgásszegény életmód és a genetika hatására szív- és érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség, allergia és daganat jelentkezik. Ha előfordul a felsorolt betegségek közül bármelyik, azonnal keressék fel az állatorvost. Ha már kialakult a cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegség, allergia, akkor már a gyógykezelése meglehetősen drága, ezért fordítsunk nagyobb figyelmet a megelőzésre. Rendszeres, aktív testmozgással, gyakori orvosi vizsgálattal, helyes étkeztetéssel megelőzhetjük ezen betegségek kialakulását.

A civilizációs betegségek kialakulásának elkerülésére a legmegfelelőbb kutyatáp a Brit Care lehet, mely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek kifejezetten hipoallergének, könnyen emészthetőek, tele van vitaminokkal, tehát hasznára lesz a kutyának.

Könnyen emészthető hozzávalók

Egyes állati eredetű fehérjéket nagyon jól hasznosít a kutya szervezete. Ilyen a nyúl, lazac, kacsa, bárány, hering. Ezen húsok mellé még egyéb, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag összetevőket is adagolnak, hogy a kutya szervezete, ha valamilyen hiányban szenved, tudja pótolni az eledellel. A Brit Care optimális és egyensúlyra törekvő eledelei segítik a kutya immunitásának megőrzését, az energiaszintjének tartását, így elkerülhetik a komolyabb betegségek.

A Brit Care fogyasztásával kizárható az ételintolerancia

Mivel a Brit Care kutyatápot úgy alkották meg, hogy hozzávalói hipoallergén összetevőknek minősülnek, így kizárt, hogy kialakuljon az ételintolerancia. Merthogy egyes élelmiszerek összetevőinek tartós fogyasztása okozhatja az ételintoleranciát, ilyen például a kukorica, szója, búza, valamint az ellenőrizetlen körülmények között tartott baromfik, sertés és marha.

A Brit Care tápjaiból kivonták a kukoricaféléket is, melyek még sok kutyaeledelt gyártó cég nem tett meg. Az alacsony szinten tartott gabonatartalom segít alacsony szinten tartani a glikémiás indexet, ami megfelelő mozgással kiegészítve segít megelőzni a cukorbetegséget.

A Brit Care száraztápok kielégítik a kis, közepes és nagyobb termetű, kölyökkutya, ifjonc és felnőtt kutyusok táplálék-, energia-, vitaminszükségletét is.

 

Forrás: Hírklikk